torstai 14. helmikuuta 2013

Saumatonta työtä

Villaa ja soijaa! 250g paikallisesta käsityöliikkeen tarjoushyllystä, 250g verkkokaupasta. Sama väri ja jopa sama väriERÄ!! Ihmeellistä! Paikallisesta kaupasta ostin kaveria kahville odotellessani ja pakkasta paetessani tammikuussa ilman sen kummempia suunnitelmia käyttötarkoituksesta. Sitten totesin, että tarvitaan lisää, mutta paikallisen varastot olivat ehtyneet. Onneksi löytyi netin kautta lisää. Kummallista oli, että jopa värierä oli sama.
Taas yksi villatakki lisää siis. Aloitin pääntieltä neuloen samalla sekä hihat että etu- ja takakappaleet. Lopuksi poimin etureunasta silmukat nappikaitaletta varten. Takki on neulottu siis alusta loppuun yhdellä piiiitkällä langalla ompelematta yhtään saumaa. Mainiota tällaiselle laiskalle saumojen ompelijalle (yksi puuvillaneule edelleen kokoamatta noin vuodelta 1998 tms.)
Lankaa meni noin 420 g 5,5mm puikoilla. Ihanan pehmeä! Kolme nappia vielä kun löytyy, niin...
... tästä sitten jotakin muuta. Ostos samasta verkkokaupasta.


Taas nämä värit jotenkin vääristyivät.  Enempi heleämpi kummassakin. Eikä alemmasta löydy vaaleanpunaista. Oikea väri lähempänä purppuraa.Lopuksi vähän Novitaa. Nallesta pitkä neulepaita tai mekko. Enkä imeydy tapettiin! Tämä on se pitkä projekti, johon vittasin jo jossakin aikaisemmassa postauksessa. On muuten lämmin ja ruma mutta niin iloinen!
Kukapa se kiiruhti linssiluteeksi?


2 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa.Upeat neuleet.Oletpas ollut ahkera.

  Villa-soija lanka on minulle ihan uutta.

  Mukavaa ystävänpäivää♥

  VastaaPoista
 2. "lämmin ja ruma mutta niin iloinen!" on hauskin määritelmä pitkään aikaan! Tykkään helmasta!!
  *
  Hyvää Ystävänpäivää! :o)

  VastaaPoista