perjantai 4. maaliskuuta 2016

Oikea hiihtoloma!

Tällä viikolla on meilläpäin vietetty hiihtolomaviikkoa ja meillä on ollut myös tällä kertaa jonkinlainen talvi! Lomaviikolla on ollut aikaa kuljettaa kissamummua hammashoitoon, käydä katsomassa upeaa nukkekotinäyttelyä Tampereella ja hiihtääkin jäällä olkapäätä varoen.

Mummulta mitattiin myös paineet silmistä (oli ok), tarkistettiin hampaat ja poistettiin sekä hammaskivi että yksi poskihammas.Totinen kisu! Toipilas.

Alkuviikosta oli ohjelmassa bussiretki nukkekotinäyttelyyn. 


Pleksin läpi kuvaamisen jälki oli kehnoa. Hyviä kuvia löytyy talo20.blogspot.fi ja sieltä linkkejä edelleen rakentajien sivuille.

Nukkekodit olivat vaikuttavia. Nukkekotiyhdistyksen 20-vuotisjuhlatalojen rivi eri tekijöiden jäljltä oli taidokas. Kerrostalot aivan upeita! Monta hyvää vinkkiä tarttui mukaan tulevia projekteja varten. Voi sitä nikkaroinnin ja näpertelyn määrää, mitä tuotoksiin oli tarvittu! 

Ja vihdoinkin pääsin myös hiihtämään!Jäällä riitti lunta ja latua. Paikoin oli vesi noussut suojakelin aikaan jäälle, jää murtunut latukoneen alla ja nyt jäätynyt, joten latu oli sieltä täältä aika epätasainen. Hyvin sai suksista voiteet kuorittua!
Mutta mukavaa oli! Metsään en maastovaihtelun vuoksi uskaltanut hiihtää, kun piti vielä varoa tuota olkapäätä. Ylämäki olisi vaatinut voimaa ja tietysti alamäessä olisin heittänyt kuperkeikan. Jäällä tasaisella sujui ongelmitta.

Kuvan keskellä oleva musta piste ei ole roska, vaan komea korppi, joka raakkuen lensi yli järven. Hetken päästä kaveri seurasi perässä huutaen korpin kielellä jotakin ilmeisen tärkeää. Ei tainnut edellä lentäjä kuulla, sillä niin monta kertaa piti toistaa...

Olkapään jumppa jatkuu fysioterapeutin antamien ohjeiden mukaan. Kävin tiistaina hakemassa uudet kuviot! Pientä liikettä ja rutosti toistoja!


Hiihtolenkillä (ja muutenkin viikon aikana) jotkut puhelinmyyjät yrittivät tavoittaa ties kuinka monetta kertaa numerostani Helka A....sta (kuka hän sitten lieneekään). Tämän salaperäisen Helkan kanssa minulla ei liene muuta yhteistä kuin etunimen viimeinen kirjain. Tämä puhelinnumero minulla on ollut vuodesta 1996, joten tuskin on Helkaneidin entinen numerokaan!! Jälleen kerran pyysin soittajaa poistamaan MINUN puhelinnumeron heidän tiedostoistaan. Ihmettelin, miten numeroni ylipäätään voi olla puhelinmyyjien käytössä, koska juuri tässä numerossa on suoramarkkinoinnin esto. Pointsit kyllä näille soittajille, sillä hyvin kohteliaasti pyysivät anteeksi häiriötä ja vaikuttivat olevan oikeasti pahoillaan. Toivottavasti häiriösoitanta loppuu!


1 kommentti: