lauantai 19. maaliskuuta 2016

Lomaviikolla
Talven toinen lomaviikko takana. Lomien välissä olin vain viikon töissä. Nyt en onneksi viettänyt lomaviikkoa flunssassa. Joku eläkeläinen kertoi aikoinaan, että kun on yksi tapahtuma päivässä, tuntuu kuin olisi ohjelmaa koko päiväksi! Näin se meni lomallakin.

Maanantaina tapaaminen fysioterapeutin kanssa. Lisää jumppaohjeita olkapäälle... Parempaan suuntaan ollaan menossa.

Tiistaina passikuvaan ja sitten passihakemuksen rustailua. Olipa mukava kuvaaja ja kuvakin näytti ihan tunnistettavalta! Aurinkoinen päivä!

Keskiviikkona mummukissan lääkäri. Hampaan poiston jälkeinen kontrolli. Mummu kunnossa. Suuta pitäisi huuhdella pari kertaa päivässä (helpommin sanottu kuin tehty). Aurinko paistoi silloinkin.

Torstaina siskon kanssa kuorma kevätsiivottua tavaraa hyväntekeväisyyskirpparille (kaikkea ei ehditty myydä omalla kahden viikon kirpparipöydällä ja lisääkin vielä löytyi ja löytyy). Käväistiin vielä etelässäkin - Riihimäessä hakemassa Biltemalta askarteluun tikkuja. Samalla poikettiin hampurilaisella - taas. Edellisestä on aikaa vasta seitsemisen vuotta. Ei ihan heti tee mieli uudestaan. Kissoille ostin purkin krillejä karkeiksi ja kyllä meillä nyt osataan kerjätä!

Perjantai meni sitten askarrellessa. Tein kirjoituspöydän. Korkeus n. 6,5 cm.

Lauantaina talkkarivuorolla liputuspäivä pitkästä aikaa. Sain taas lipun kiepautettua tangon ympäri. Että mä osaan. Aamulla ei voinut edes tuulta syyttää, illalla sen sijaan saikin pidellä kunnolla kiinni, ettei siniristi lähtenyt naapuritontille.

Kirjoituspöytä pohjamaalattuna


Ja valmiina heloineen. 

Huonekaluvarasto kirjahyllyssäKissavarasto laudeliinakorissa

Kuka mainitsi krillit? Tänne, kiitos!Mummu rentoutuu
Poika ja luvallinen nakerrettava. Poikahan nakerteli laukun sangat iloisesti reikiä täyteen, joten irroitin ne ja naulasin kiipeilypuuhun Ei sitten kiinnostanut kuin hetken. Kuka sitä nyt luvallisia kassinkahvoja pureksisi?


Winter Pleasure maistuu vielä kevään korvallakin - vaikka lumipyryä katsellessa. Hyvää teetä. Arvoin vähän aikaa  hyllyn edessä otanko tätä vai Downton Abbey- nimistä.

(Kuva kaapattu Anttilan sivulta)
(kuva kaapattu adlibrisin sivulta)


Lainattuani kirjastosta ja luettuani nämä tässä muutaman viime viikon aikana, oletan DA:n riittävän tällä erää  ;)

3 kommenttia:

 1. Hieno lipasto ja vielä aukeavat laatikot ja korkeutta 6,5 cm. Syvä kumarrus :)
  Kissavarasto on mukava asia. Mummukissalle ja muillekin silitykset.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kapeakärkiset pihdit ja pinsetit olivat korvaamattomina apuvälineinä. Kissat osaavat varastoitua mihin tahansa. Välillä pyrkivät astiakaappiinkin. Silittelin mummukissaa ja kiitti kehräyksellä ��

  VastaaPoista
 3. What a good blog you have here. Keep Your Work Up....

  VastaaPoista