sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Vähiin käy - loma


Lampaita moikkaamassa ja kahveella. Kahvit juotiin ihan kahvilan puolella toki!


Siivosin kynälaatikosta kaikki kuivuneet tai muuten toimimattomat kynät ja keräsin talteen kaiken askartelumateriaaliksi sopivan. 


Vähän askartelin kokoa 1:12. Pahvista pyyheliinanaulakko ja korkista "piimäkakku", jonka tekemisessä kokeilin uutta työkalua 
ja vielä "näkkileipä".

Malli ja työpiirustus 1:12. Meidän mummun kissa 70-luvulta muistuttaa vähän meidän kollipoikaa. Onneksi vain ulkonäöltään. Vaikka toisaalta ihan hulluja molemmat. Lapsuuden mummulan kissa oli arvaamaton ja aggressiivinen, meidän kissa pureskelee kaikkea mahdollista (kassin sangat meni juuri uusiksi). 

Tässä kokeilin valkoisesta muovitetun kansion kannesta toisenlaista senkkiä.


Liimaus kuivumassa "kissasuojassa". Puuha jatkuu. 
Pannukakusta tuli "pannukakku", Pyrki uunissa ulos vuuasta. Yritin tehdä sellaisen pienen jälkkäriksi!


Ryhdyin siskon kanssa kimpassa taas kirpparikauppiaaksi. Ei oikein vastaa tarkoitustaan, kun romppeiden tyhjentämisen sijaan tulee kerättyä uutta!


Tämä tummahipiäinen töyhtötukka muutti meille ARI-nukkejen seuraksi. Kaksi muuta vanhaa nukkea tosin vein kirpparille myytäväksi, joten JOS ne sieltä lähtevät uusiin koteihin, olen vähentänyt nukkelaumaa yhdellä. Tästä uudesta ei löydy mitään tietoa, ei valmistajan merkkejä tms. Vain numerosarja niskassa,


3 kommenttia:

 1. No empäs ole itse keksinyt käyttää kakkukupua kissasuojana. Mainio idea joka otetaan meillä heti käyttöön =)
  Suloinen nukke, olisin minäkin ostanut vaikkei suvussa enää olekkaan leikki-ikäisiä.

  VastaaPoista
 2. Mitenkä se oli, "hätä keinot keksii"! Kakkukupu oli ensimmäinen mikä käteen sattui ja näytti toimivan hyvin. Idea on vapaasti hyödynnettävissä ;)

  VastaaPoista
 3. Hi there! I'm at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!

  VastaaPoista