torstai 16. heinäkuuta 2015

Yksi - kaksi - kolme -keskiviikosta torstaihin

Yksi:

-ulkona sateista ja ukkosta, välillä aurinkoista. Köynnösruusu kukkii ja kaikista pensasruusuista on lehdet ruskettuneet ja kuivuneet. Nekin kukkivat. Silti. Mikä ihme niitä riivaa?


Kaksi:
- mummukissa kävi lääkärissä ja verikokeissa. Olin jo tosi huolestunut mummun voinnista. Veriarvot olivat hyvät! Munuaisarvot samalla tasolla kuin vuosi sitten, eli koholla. Lääkitys jatkuu. Silmänpaineet normaalirajoissa. Lääkitys jatkuu. Mummulla dementiaoireita. Elämä jatkuu.

Kolme:
- askarteluhommia ja ompelua. Sukulaisvauvan nukkevauvalle vähän vaatetta (kun on niin kylmä kesä)
- "Kuinka boyfriendistä tuli  1700-luvun englantilainen lordi"

1 askel:  kirpparilta Ken vuosimallia 2006

Tässä on jokin puheennauhoitushässäkkä. Tarvitsisi uudet paristot. Minä en. Tosi jäykkä tyyppi.

2. askel
- riisutaan Kentsu ja pestään
3.askel
- irroitetaan pää vartalosta
- parturoidaan kaljuksi ja nypitään pään sisältä reilusti tahmeaa liimaklönttiä hiusjämien mukana. Pestään taas, loput liimat pois.

4. askel
- rootataan uusi tukka (taannoin kirpparilta ostetun peruukin uusiokäyttöä)


5. askel
- ommellaan asianmukaiset vaatteet herralle (kengät ovat alkuperäiset, mutta sopivat mielestäni ihan hyvin kokonaisuuteen, vai mitä?) Lopuksi palmikoidaan hiukset.Perillä!
Haastoin itseni ja vastasin haasteeseen. En ole koskaan ennen uskaltanut ryhtyä tuohon hiustenistustuspuuhaan. Ei se niin vaikeata ollutkaan hyvillä ohjeilla! Olen aika tyytyväinen lopputulokseen. Tosin nuori herra lordi taitaa saada vielä uudet kasvot lähitulevaisuudessa. Näyttää aivan liikaa vielä boyfriend Keniltä.  Kuuluu Outlanderin porukkaan hänkin ja muuttaa kirjahyllyyn.Ja vielä lopuksi:


Virkkaamani pullat olivat päässeet kirppariyrittäjän kanssa kaupunkilehden kanteen!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti