tiistai 14. heinäkuuta 2015

Outlander

Skotlannin tunnelmissa mennään nyt näiden Barbie-viritelmien kanssa. Diana Gabaldonin "Matkantekijä"(Outlander) kirjasarja sekä siitä tehty TV-sarja toimivat innoitajana.
Tarinan päähenkilöt.


Näitä henkilöitä ei vielä tarinan alussa löydy. Tai eläähän siinä tuo komea mies mutta vielä pikkupoikana.
Tässä kuvassa vähän lisää porukkaa.
Vasemmalla oleva nukke oli ensimmäinen,jolle maalasin uudet kasvot ja hän ilmoitti olevansa druidi tai noita tai jotakin sen kaltaista. Niinpä tarina lähti muhimaan mielessä.

Kaikki nuket ja muket (= miesnuket) on hankittu paikallisilta kirppareilta. Oikean puolimmaista lukuunottamatta kaikki ovat uudehkoja Barbieita/Kenejä. Oikealla istuva on ollut alunperin ActionMan.
 Tytöille ja oikealla olevalle miehelle on maalattu kaikille uudet kasvot. Vähän näistä olikin jo edellisissä postauksissa. Tummalle naiselle laitettiin lisäksi kiharat hiuksiin ja punatukkaiseksi muuttui entinen blondi. Myös vartaloita on vaihdeltu keskenään. Pitihän esim. tumman naisen olla selvästi lyhyempi miestään.
 Skottimiehille muutettiin vähän hiusten väriä ja oikeanpuoleiselle pukuherralle maalatiin alkuperäistä lempeämmät silmät. Vaatteiden ja muun rekvisiitan valmistamisessa, maalaamisessa ja päiden irroittelussa on kulunutkin mukavasti lomapäivät ja illat. 

Muuttivat nyt tuonne kirjahyllyyn.

Tämä liittynee vielä seuraan, kunhan saa uudet hiukset ja sopivat vaatteet.


Hiusten vaihtamista en vielä olekaan kokeillut, mutta jonakin päivänä tässä lähitulevaisúudessa tapahtunee.

(Nukkejen kuvaamista täytynee vielä harjoitella. Tulos on hiukan hmm.. epäonnistunut)

Eivätkä kaikki nuket olleet edes kovin yhteistyöhaluisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti