torstai 9. heinäkuuta 2015

Kesäsää ja kirppistelyä

Helteet menivät ja sää muuttui hyvin vaihtelevaksi. Paistaa, sataa, paistaa, sataa... Aamupäivällä polkaisin pyörän vauhtiin ja ajelin parin kymmenen kilometrin lenkin. Reppu selässä viiletin toiselle puolelle kaupunkia. Varasin nimittäin kirpparipöydän viime sunnuntaina ja vein vähän täydennystä. Reppuun pakkasin myös sadevaatteet, sillä oli luvassa sadetta, jopa ukkosta, vaikka juuri sillä hetkellä paistoikin aurinko kirkkaasti. Kyllä muuten kannatti sadevaatteiden otto. Ei pisaraakaan vettä koko matkalla. Kotiin polkiessa olivat lähikadut aivan märkiä. Vettä oli tullut aika reippaasti. Ja kun pääsin kotiin, hanat aukesivat ja oikein kunnon kaatosade piiskasi tienoota. Jess!
Kirpparipöytä on varattuna kaupungin varmaan siisteimmältä ja kauneimmalta kirpparilta Siellä luvataan myös pitää pöydät järjestyksessä henkilökunnan voimin. Paikan yrittäjä on vaihtunut viikko sitten ja vapaita pöytiä oli hyvin saatavilla (näkyi olevan edelleen muutamia vapaita). Avajaistarjoushinta viikoksi oli hyvin myyjäystävällinen. Tavaraakin oli mennyt ihan kivasti kaupaksi, joten olen varmaan kohta jo taloudellisesti tasoissa noiden nukkeostosten jälkeen. Nukkeja ei tosin ole myynnissä minun pöydälläni ainakaan toistaiseksi.

Eilen kylläkin pari "henkilöä" kirjahyllyyn lunastin. Ja yhden irtopään sain kaupantekijäisiksi. Niistä myöhemmin, kun saan heidät valmiiksi. Nyt alkaa hylly olla niin täynnä, että uutta väkeä ei juurikaan mahdu. Yksi herrashenkilö kyllä tekisi mieli vielä sovittaa porukkaan, mutta katsotaan nyt.. Jos sopiva vastaan tulee, harkitsen vakavasti ;)

 
Tässä nämä viimeisimmät. Punainen Arielin pää oli se kaupanpäällinen. Pään sisältä ongin yhden ehjän kaulatapin varaosaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti