sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen kirpparikierros ja talvijuttuja

Kierrettiin siskon kanssa paikallisia kirppareita. Mukaan tarttui tietysti jotakin muutakin, mitä alunperin tarkoitus oli. Meillähän OLI tarkoitus.

Hyllylleni on aiemmin muuttanut muutamia edesmenneen ARI- nukketehtaan vauvoja. Ne vaan ovat niin söpöjä!


Nyt ei vastaan tullut yhtään vauvaa, vaan "isosisko". Hintaa oli muutama euro, alkuperäinen (?) pussi, johon tosin kirpparin pitäjä sai kunnon reiän irroittaessaan hintalappua. Ranteessa riipuu tehtaan merkkinä pahvilappu.


Tosi siisti, uskoakseni alkuperäisissä vaatteissa ja kengissä. Tuskin päässyt leikkeihin mukaan. Kuminauha käsien kiinnityksessä oli kuoleentunut niin, että katsoin parhaaksi vaihtaa. Kädet riippuivat niin surkeasti!
Nyt on hylly täynnä! On.

Tänään oli pilvinen päivä ja satoi lunta. Pakkastakin päivällä muutama aste , kiristyen iltaa kohti.Loppiaisena oli myös aika kireä pakkanen. Lähitalon hepat ulkoilivat "takit" päällään.
Hiihtolatuja ei vielä ollut.


 Ompelin vuodenvaihteen tienoilla yhden nuken asun. Anorakin ja hiihtohousut. Villapaidan ja pipon kudoin Nalle-langasta ja Huopasesta virkkasin huopatossut,  jotka sitten huovutin veden ja saippuan avulla. Tyyli on 60-lukua, kuten mannekiinikin.Tässä kuitenkin vaatteiden oikea omistaja. Huopatossut ovat tässä vaiheessa vielä kuivumassa! Nyt ei palele Lulun ystävääkään.

2 kommenttia:

 1. Lovely finds! The weather truly looks what we would expect to see if we were ever lucky enough to visit your country in the winter. And how amazing is it that you get to have ski trails!

  Did you see the northern lights yet this winter?

  Helenxx

  VastaaPoista
 2. Thank you! These days have been like in "the old days", snow and cold.
  The Northern Lights are quite unusual here because we live in southern Finland.
  A few years ago we were able to admire them. It was amazing! (we wish them to appear again)

  VastaaPoista