perjantai 16. tammikuuta 2015

Nyt tarvittaisiin uusi

Sohva nimittäin. Kyllästyin vanhaan sohvaan. Se oli painava vuodesohva, jonka alle kissat saivat kätevästi piilotettua tusinan verran leluhiiriä. Eli kaikki. Jalat olivat niin matalat, ettei hiiriä saanut pois muuten kuin vetämällä sohvan auki ja kaivelemalla sitten patjakerroksen alta.
Sohva tuli ostettua varavuoteeksi, mutta kuluneiden vuosien aikana siinä ei nukkunut juuri kukaan.
Lisäksi kissat saivat päälliskankaan revittyä yhdestä kulmasta riekaleiksi, vaikka yritin piilotella mokomaa suojakankaan alla vuosikaudet.
Laitoin tori.fi:lle "annetaan" -osastolle tyrkylle. Epäilin, ettei kukaan revitystä sohvasta mitään maksaisi. No, ilmaiseksi kelpasi. Sain ensimmäisen puolen vuorokauden aikana seitsemän yhteydenottoa. Ensimmäinen soittaja kävi hakemassa äsken sohvan uuteen kotiin. Tai en minä kysynyt, minne hän sen oli viemässä. Minä kuitenkin säästin "kaatopaikkakustannukset" tai kuljetuskulut kierrätyskeskukseen.


Nyt siis tarvittaisiin uusi. Muutamassa huonekaluliikkeessä olen piipahtanut, mutta mieleistä ei ainakaan toistaiseksi ole löytynyt. Kulmikasta "laatikkomallia" en meille halua! Eikä kissankynnen kestävästä pintamateriaalistakaan olisi haittaa. Ja pitäisihän siinä olla mukava istuakin tai ottaa päiväunet...
Jatkan etsimistä!

3 kommenttia:

 1. Hope you find a new sofa very soon!

  Helenxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I found it today!! It takes few weeks to make it ready for in the factory.

   Poista
 2. Hyvä juttu. Nopeasti asiat joskus hoituvat :)

  VastaaPoista