lauantai 31. tammikuuta 2015

Siellä olisi hiihtokelitkin

Toista viikkoa sitkeässä flunssassa. Töissä yritin olla viime viikon, mutta torstai-iltana oli annettava periksi. Tilapäisenä sohvaa sijaistavalla patjan möhkäleellä telkkaria katsellessa illalla piti vakituisten villasukkien ja villatakin lisäksi hakea vielä torkkupeitto ja toinenkin sekä nojata selkää lämpöpatteriin. Ja hampaat kalisivat. Aamulla sitten ilmoitus töihin, että jumissa ollaan.

Perjantai menikin sitten enimmäkseen nukkuessa. Sairaanhoitaja kävi välillä lämmittämässä ja toi unilelun. Rakkaimman aarteensa! Rotan. Olo on hiukan parempi nyt, hyvä ei kuitenkaan. Mitään järkevää en ole saanut aikaan koko päivänä, ellei kahta koneellista pyykkiä lasketa. Kone pesi, minä laitoin kuivumaan.

Vähän askartelin kuitenkin. Annika tarjoilee kaakaota ja bostonkakkua.

Tässä pullat vielä taikataikinavalmiina maalaamattomana. Pyöreät pullat halkesivat, kun yritin niitä kuivattaa uunia lämmittäessäni kenties vähän liian nopeasti. Jotain kivaa piti keksiä, kun olo on epämiellyttävä.

Uunissa paistoin kakun. Normaalikokoisen. Lopputaikinasta pari poikasta.


Pöydälle karissutta korppujauhoa piti kissakuopuksen käydä maistamassa!


Niin, ja sinne hiihtämään olisi hinku, mutta tässä kunnossa ei vielä toivoakaan...
Lunta pyryttää.

2 kommenttia:

 1. Such cute photos!

  We have had snow here in the UK this week, you would have found it quite funny as everything was so chaotic for just 4 cms of snow :-)

  Helenxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Here it is still snowing, it has been the same weather since yesterday and now it really feels like a winter!
   Snowfall is probably not very common in the UK?

   Poista