keskiviikko 8. elokuuta 2012

Voi ei!

Töistä kotiin tullessa kautta huushollin oli oksenneltu! Lattiat olohuoneessa, eteisessä, makuuhuoneessa sekä matoille samoissa osoitteissa. Lisäksi roiskittu samaa inhaa lientä eteisen seinille ja keittiön jääkaapin oveen. Birmapoika makasi työpöydälläni ja rintakarvoituksesta näkyi ilman erehdyksen mahdollisuutta, kuka oli tähän rappaukseen syyllinen. Lisäksi kuola valui suusta ja hikkaava poikaparka oli aivan vaisu ja apaattinen. Mitä vietävää oli mennyt kurkusta alas? Kello näytti jo lähes kuutta. Soittokierros eläinlääkäriasemille. Kolmannessa tärppäsi! Päästäänkö vartissa keskustaan?
Päästiin ja tutkimusten jälkeen kotiin nielemään parafiiniöljyä. Röntgenkuvassa näkyi ohutsuolessa melkoinen tukos. Oletettavasti taas omaa karvaa! Mahalaukku täynnä ilmaa. Voi pikkuressukkaa! Nyt jännitetään, pysyykö öljy sisällä ja alkaako tukos luistaa kohti poistoaukkoa. Jos oksentelu jatkuu, eikä öljyt pysy sisällä, huomenna matka leikkauspöydälle. Voi itku!

Kaksi tuntia sitten ensimmäiset öljyt nielaistu. Ei oksentelua, mutta poikaparka ihan voipunut! Kohta uusi satsi ja peukut pystyyn!

7 kommenttia:

 1. Voi pientä kissaa. Paranemisia! Hurja et omat karvat voi tollasenkin tukoksen aiheuttaa.

  VastaaPoista
 2. Harmillista.Toivottavasti öljyt tepsii.

  Tsemppiä sinne.

  VastaaPoista
 3. Kisuparka, toivottavasti konstit tepsii ja parantuminen alkaa pian. Silityksiä lähettelen täältä...

  VastaaPoista
 4. Voi ei, sanon minäkin. Pikaista paranemista pikku potilaalle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos myötätunnosta! Kisu voi jo paremmin. Tukos poistui luonnollista tietä eilen sillä seurauksella , että koko karvaturkki oli pestävä. Kissaparan koko takapää oli aika rasvainen! Oltiin eri mieltä pesusta, mutta vedin pitemmän korren :)
  Vähän kerrallaan maistuu jo valikoitu ruokakin.

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että tukos poistui itsekseen! Pesu on siihen pieni harmi ja samoin se parafiiniöljyn poistuminen...

  VastaaPoista
 7. Hienoa, että ongelma ratkesi "luonnollisesti". :o)
  Parempaa vointia!!

  VastaaPoista