keskiviikko 22. elokuuta 2012

(Huonon päivän) HYVÄ UUTINEN!

Ei tämä päivä nyt niin kamala ollut, sattui vaan kaikenlaista, joka aiheutti tyytymättömyyttä omaan toimintaan ja onnistumisen elämykset olivat vähissä. Uskon kyllä vahvasti, että huomenna on parempi päivä!

Se hyvä uutinen oli tämä:

Hyvä ystäväni ja taannoinen työkaverini soitti kivan puhelun kivasta asiasta.
Vapun 2011 jälkeen lähetimme nyttemmin entisten pienten lainalasten kanssa puolityhjän heliumilla täytetyn foliopallon tuulen vietäväksi. Palloon kiinnitimme kevyen muovitaskun, jonka sisälle laitoimme lasten etunimet sekä yhteystiedot, johon mahdollinen löytäjä voisi halutessaan ilmoittaa pallon löytymisestä. Viesti nousikin tuulen mukana reippaasti korkeuksiin ja suuntasi kohti koillista.

Odottelimme kesän, syksyn ja vielä viime keväänkin mahdollista yhteydenottoa. Mitään ei kuulunut, ennenkuin tänään noin kolmensadan kilometrin päästä oli tullut yhteydenotto. Pallon ja viestin oli löytänyt metsässä samoillut sienestäjä ja soittanut löydöstään. Ajatella. Ihan kuin pullopostia ilmateitse. Hauskaa! Emme ikinä olisi voineet kuvitella, että pallosemme kulkisi ilmateitse niin kauas.

3 kommenttia:

 1. Mukava uutinen olikin. Monesti olen miettinyt minne ne kaikki pallot menevät. Yksiskään kun ei ole koskaan laskeutunut kohdalle ;)

  VastaaPoista
 2. Aika hieno juttu tuo pallon löytyminen.Onpas pallo lennellyt kauas.

  Ja tänään on varmasti parempi päivä.=)

  Mä en saa tätä kommenttia läpi,ikävä sanavahvistus ei onnistu.Pitää vielä vaan kokeilla.Ootko ajatellut poistaa tuon vahvistuksen...

  VastaaPoista
 3. Oli aika yllättävä juttu juu. Puolitoistavuotta lienee meidän pallo maannut siellä sienimetsässä!

  Hups! Sanavahvistusta ei pitänyt olla lainkaan. Trakistetaan ja napataan pois. Kiitos JaanaElina huomiosta.

  Tämä päivä OLI parempi :)

  VastaaPoista