maanantai 3. elokuuta 2015

Vielä yksi nukke

Aiemmin kesällä sain "kaupantekijäisiksi" kirpputorilta irrallisen nuken pään, Barbie-vartaloon sopivan Arielin. Nyt kokeilin, miten aknevoide poistaa sen naamassa olleen värjäytymän (liekö jollain huopakynällä tai väriliidulla laitettu vähän poskipu.. eikun sineä). Kasvoissa oli sinertävää väriä. Kas kummaa, reilun viikon hoidolla kasvot alkavat näyttää jo aika normaalin värisiltä. Taitaa toimia! Aika myrkkyä. Varsinaisesti tätä aknevoidetta ostin saadakseni kesällä ostamastani ARI-nukesta vaatteiden alta paljastuneet huopakynäjäljet pois. Niin, ostajan varsinainen moka, en tarkistanut kunnolla nuken kuntoa. No, eipä tuo juuri mitään maksanutkaan.
Käväisin yhdellä kirpparilla töistä tullessa (jep, ensimmäinen työpäivä loman jälkeen). Ajatus oli, että kohdalle sattuisi hyvin halpaan hintaan jokin ehjävartaloinen, takkutukka tms. Barbie, jonka pään voisi surutta poistaa. Eipä onnistanut. Kunnosta riippumatta, siis siistit ja sottaiset, maksoivat lähes poikkeuksetta neljä euroa. Onko täällä joku kirpparimyyjien kartelli? :)
Ei siis löytynyt sitä mitä hain, mutta kuten usein ennenkin, löytyi jotakin, mitä en hakenut, mutten voinut jättää lunastamattakaan. Nukkehyllyyn saa muuttaa nyt yksi ns. muotinukke. Jotenkin tämä oli vaan niin söpö! Kiinalainen, nivelletty Kurhn -nukke.

Hattu ja mekko ilmeisesti alkuperäiset, hattu ompelulangalla kiinni  päässä! Hame puuttuu ja kengät ovat vaihtuneet. Myös jotakin muuta rekvisiittaa on ilmeisesti kuulunut nuken varusteisiin alunperin. Parilla kolikolla hän vaihtoi omistajaa. Pesulle ja hyllyyn!

Kesällä pöydän vuoraamaltani kirppikseltä soitetiin tänään. Yksi tuote oli löytänyt vielä omistajan ollen "kateissa" pöytää tyhjentäessäni. Rehellinen yrittäjä! Tiedän, että joillakin kirppareilla tämä olisi luettu myyjän hävikkiin ja rahat jääneet yrittäjän taskuun. Hienoa! Käväisenpä noutamassa kolikot pois lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti