torstai 25. kesäkuuta 2015

Tässä ne nyt sitten ovat!

Lähietäisyydellä on noin kymmenen kirpparia, joista etsiä jotakin tiettyä asiaa. Tässä tapauksessa edelliseen postaukseen liittyvää lisäväkeä eli tietynlaisia Barbie-nukkeja. Yhtenä päivänä kierrän kahdesa paikassa, toisena päivänä poikkean taas neljässä kirpputorissa, kolmantena päivänä teen pikakierroksen yhdessä ja neljäntenä tsekkaan kahden kirpparin valikoimat. Näistä toisessa vierailua pidin etukäteen yhtä tarpeettomana kuin kaikkia edellisiäkin. Oletus oli siis etten löytäisi etsimääni. Yksi olisi vielä ollut kaiketi senkin jälkeen jäljellä. Onneksi menin sinne "epätodenäköiseen". Kaikista edellisistä ei joko löytynyt lainkaan ko. hahmoja - eikä ainakaan miespuolisia ollenkaan - ja se ainoa tumma nainenkin oli hintaansa nähden niin surkeassa kunnossa, etten edes harkinnut.

Tässä "saalis":

Vaaleahiuksinen mies ja tumma nainen
Löytyi juuri sellaiset, joita olin etsinyt. Varsinkin tuo ukkeli oli varsinainen löytö! Vaikka eipä  tummia tyttöjäkään liiemmälti vastaan tullut. Leidillä on lievä lonkkavika, jalka nitkuu, mutta pysyy onneksi paikallaan. Mies oli vaan erittäin likainen!
Naisnukella on päälle maalattu kultatoppi, joka onneksi tulee jäämään rooliasun alle. Näiden päällä olevat vaatteet on pesty ja lähtevät huomenna lainalasten leikkeihin. Identiteetin vaihdokseen tulee kuulumaan "kauneusleikkauksen" lisäksi uudet vaatteet.
Loma on pian alkamassa.....

Yhdeltä kirpparilta kierroksen alkupuolella löytyi yksi yllättävä löytö

Puuvartinen taikinapyörä posliinia vie muistot omiin lapsuuden leipomuksiin.Ja tässä päivän kissat:

Kukapa sitä kupista joisi, jos termospullosta tarjoillaan. Termarissa oli kylmää vettä 

Mukavia unia katsellessa hymyilyttää!

Kohta minä olen yhtä pitkä kuin sohva!2 kommenttia:

  1. Jännityksellä odotan jo kokonaisuutta :) Vaaleasta Barbiesta tuli oikein kaunis.
    Kiitos päivän kissoista. Ne ovat aina niin mukavia. Hyvää sunnuntaita.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Muut kamut ovat edelleen työn alla, mutta eiköhän lähipäivinä jotakin valmista ole tulossa.

    VastaaPoista