perjantai 22. elokuuta 2014

Vielä elokuuta

Hupsista! Onpas aika mennyt nopsasti! Heinäkuun helteet muuttuivat elokuun sateisiin. Viileämpää on ollut jo lähes pari viikkoa. Ja vettäkin tullut taivaalta enemmän kuin tarpeeksi. Kiva pyöräillä töihin ja yrittää osua sadepilvien väliin! Aina en ole osunut ja muutaman kerran turvauduin suosiolla japanilaiseen peltilehmään.

Helteillä tuli maalattua nuo kaapit/lipastot, mutta huonekalujen uudelleen järjestelyt jäi, kun oli niin kuuma. Eipä niitä vieläkään ole oikeille paikoilleen saatu, vaikka helle tuskin on ollut enää syynä. Työpäivien jälkeen ei vaan ole saanut valmista noiden suhteen.

Entiset tylsänruskeat ovat nyt siis tummanruskeat!
Maalarikaveri

joka hermostui, kun hiomakone pärähti käyntiin ja nappasi vähän kädestäni kiinni


Onneksi oli laastaria ja teippiä, jolla syvemmät urat sai umpeen. Eikä ihan samanlaista jälkeä, kuin naapurin kissan jäljiltä viime kesänä

Mekkotehdaskin on ollut toiminnassa kesän aikana  (ja muutamia housuja + yöpaitoja on ommeltu siinä sivussa), mutta eihän noita tullut kuvatuksi. Miesten (?) paidoiksi tarkoitetusta puuvillakankaasta saa ihanan viileitä ja ohuita kesäyöpaitoja, huomasin. 

Työt alkoivat elokuun alussa ja lainalasten opetukseen sain tehtyä lisää "avustajia". Tässä valmistumassa tupsukorvainen Nipotti (vaalea) ja karvakorvainen Apuli (ruskea).

(Huom! "linssilude" vasemmassa laidassa)Nipotti on jo valmis nipottamaan,


Apuli valmistunee viikonlopun aikana. 
Lisäksi syntyi uusi, pieni nallelapsi, mutta hänet esitellään vasta myöhemmin, sillä omistajansa ei vielä tiedä omistavansa tätä nallea! Se ei ole lähdössä lainalapsille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti