lauantai 30. elokuuta 2014

Kohta on viikko vierähtänyt uuden perheenjäsenen kanssa!

Uskmattoman rohkea pikkukisupoika meille muutti! Arvattavasti kiitos kasvattajaperheen koirien ja lasten!
Mummukissa on suhtautunut ensimmäisen illan jälkeen rauhallisesti, melko välinpitämättömästi suorastaan. Nuuhkinut muutaman kerran, tutkinut varovasti ym. Neiti itämainen sen sijaan on PELÄNNYT hurjasti ja näyttänyt sen koko olemuksellaan. Että osaa kissa huutaa rumalla äänellä ja kovaa! On juossut karkuun, sähissyt ja käpsinyt ahkerasti  muutaman päivän, mutta utelias kun on, ei ole voinut kovin kaunas karata.
Pienin askelin on edetty.
Eilen oltiin jo siinä tilanteessa, että koko lauma jäi muutamaksi tunniksi keskenään. Viime yö oli ensimmäinen, kun nukuttiin kaikki väliovet auki. Mummukissa ja itäneito ovat nukkuneet makuuhuoneessani oven takana tähän asti, pennun tutustuessa uuteen kotiinsa. Illalla nämä kaksi nuorimmaista juoksivat hullunrallia ympäri taloa, mutta kun valot sammuiva ja asunto hiljeni, löysivät kumpikin yösijansa. Aamulla heräsin jalka puutuneena - kissan alla! Itäneito oli löytänyt turvallisen nukkumapaikan siis! Pikkupoikanen  löytyi umpiunessa olohuoneen nojatuolista. Aamu on ollut huomattavan rauhallinen!


Happy together?

Mukavaa viikonloppua luvassa :)

4 kommenttia:

 1. They do look very happy together, but, if they are like my two cats, they will have a few fights along the way!

  Helenxx

  VastaaPoista
 2. The oldest cat is mostly too lazy for it but I believe it'll happen with those two younger ones although the kitten is a tomcat and the others are females.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Mare! Uusi tulokas on kyllä tosi hauska tapaus!

  VastaaPoista