sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Päivä kerrallaan mennään

Vattumadon talo odottaa edelleen kuivumista, saunassa. Kostea ilma ei oikein edistä paperimassan kuivumista. Toivottavasti saan ennen syksyä viimeisteltyä...

Birmapojan elämä on taas ollut vaikeaa. Viime viikolla ruoka lakkasi taas maistumasta, eikä mitään tullut uloskaan. Kaikki mahdolliset kotikonstit koikeiltiin ja vinkkejä kyseltiin tutuilta ja kai vähän tuntemattomiltakin. Ei muutosta. Siispä eläinlääkärireissu jälleen edessä. Tippaan ja tyhjennykselle. Veriarvoissa oli sen verran huolestuttavaa, että nyt antibioottikuurin (tulehdus mahassa) ja Levolacin (valtaisa ummetus) voimin koitetaan jaksaa eteenpäin ja pidetään peukkuja, ettei kyseessä ole kuitenkaan pelottava FIP. Tällä hetkellä ruoka maistuu, tosin aika pieninä annoksina. Aika vaisu on poikanen.
Keiitön matto, kuivumassa vai lepopaikkana?


Pikkuneiti sen sijaan ei ole vaisu! Oli kavereiden kanssa terassilla "narun perässä" kun kävin keräämässä pyykit kuivumasta. Ehti sillä aikaa napata talitinttivauvan ja tuoda sen sisälle. Onneksi tintti ymmärsi kipaista karkuun, joten sain sen vietyä vahingoittumattomana pihalle takaisin (ja kissan ulottumattomiin).

Meillä on pihassa tinttien ykkösluokan ravintola ( ja kakkosluokan alppikärhö). Kärhöä on mutustanut vaalean vihreiden toukkien armeija. Köynnös on viikossa syöty lähes lehdettömäksi. Talitinttipoikue käy herkuttelemassa toukilla ja poikaset ovatkin varsin hyvinvoivan näköisiä!

Täälläkö olisi herkkuja tarjolla?

Lähden katsomaan, mitä ruokalistalta löytyy...

Välillä on hyvä pitää ruokalepo

Onpa lämmintä!

Herkkuja!!!

Löytyipä mehukkaat eväät!
Ravistetaan...
...ja nielaistaan!

Kaveri taitaa taas torkkuaMarja- ja omenapiirakoita, olkaa hyvä! Vuoan koko n. 2cm ja taikinakin varsin tiukkaa tavaraa! Sopii 1:12 kahvipöytään!
Nämä ja jotakin muutakin mm. viime kesän markkinoilla leikkimökkikokoista myymättä jäänyttä leikkileivonnaista, nukenvaatetta, keppihevosta.... on tarjolla Tallipihan iltatorilla Tampereella tulevana torstaina. Mukaan lähtee muutakin askarreltua. Nähdäänkö?

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti potilas paranee mahdollisimman pian.
    Harmi, kun olen jo huomenna menossa Tampereelle, olis ollut kiva tavata:)

    VastaaPoista
  2. Voi harmi! Päivällä meni pieleen!

    VastaaPoista