tiistai 18. kesäkuuta 2013

Lämmintä kesää odotellessa


Tänään jo sentään aurinko paistoi, vaikka ilman lämpötila ei ihan hellelukemiin yltänytkään. Ihan näin paksuissa tamineissa ei tarvinnut sentään liikkua.

Kauniina poutapäivänä voi harrastaa vaikka kotimaan matkailua lähiseudulla.Jostakin kumman syystä en ole vieraillut täällä aikaisemmin. Aikomusta kyllä on ollut. Reissulla sai tutustua uskomattomaan määrään taitoa ja lahjakkuutta. Ohessa saattoi nauttia hyvästä kahvista ja kakusta sekä upeista maisemista! Suositelen, jos yhtään suomalaisen taiteen kultakautta edustaneen Emil Wikströmin taide tuntuu läheiseltä tai Kari Suomalaisen piirrokset naurattavat! Vaihtuvana näyttelynä oli Mika Launiksen kuvitusta, joka sekin miellytti mummulan seuruetta. Olihan mielenkiintosta myös nähdä nykyaikaista (satu)kirjankuvitusta, sillä sunnuntaina näin viime vuosisadan alun vastaavaa taidetta. Nautittavaa oli myös se!

 
Loppuviikolla tänne olisi päässyt laivallakin, nyt hurautettiin autolla.

1 kommentti:

  1. Mukava retkikohde! Muistan joskus entisissä töissäni tehneeni kerran erään nuorten melontaretken jolloin kurkotelimme itsemme kuiville laiturista joka oli melko korkealla kanoottiin nähden.

    VastaaPoista