sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kissoja, käsitöitä ja takatalvi!

Ai miten niin takatalvi, kun ei varsinainen talvikaan ole vielä päästänyt otteestaan?
Ei hyvältä näytä. Lunta tulee taivaan täydeltä. Edellisessä postauksessa metsän hiihtoladut olivat jo hyvässä sulamispisteessä kuorrutettuina melkoisella määrällä kuusen siemeniä ja kävyn suomuja. 
Tänä aamuna järven jääladulla näytti tältä:

 ... ja muuten siellä OLI hiihtäjiä, ihan perinteisellä tyylillä. Uskoakseni hiihtelivät kyllä ladun  vieressä! Tietysti vanhat sukset voi ajaa kirjaimellisesti loppuun tällä ladulla.

Järvellä oli kyllä melko autioita ja rannassa selvästi kevään merkkejä (ei kuitenkaan vielä leskenlehtiä) 
 Aamulla oli niin hiljaista, että voimakkain ääni oli oman ulkoilupuvun kahina! Puolessa välissä rantalenkkiä alkoi tosin tuulla, äänekkäästi.

Kotiin palatessani totesin olevan askelmittaria köyhempi. Toivottavasti joku löysi kiinnitysspiraalilla varustetun mittarin ja korjasi talteen jäältä tai metsästä. Toimiva vehje, vähän käytetty ja paristokin vielä ok.
(kuva lainattu valmistajan sivulta) Kiitos yhteisistä
lenkeistä!UFO oli myös koekäytössä. Ei, en lennellyt vaan sain vihdoin yhden U (un) F (finished) O (object):n valmiiksi. Kyseessä on vuonna 2009 aloitettu ja lähes valmistettukin ulkoilupuku, joka jostakin syystä (en tosiaan muista mistä) jäi roikkumaan henkariin. Takki lähes valmis, mutta housut kahdeksana kappaleena (2x etu ja 2x takakpl sekä päällikankaasta, että vuorikankaasta). Askartelin ne lopultakin valmiiksi.

Hyvin heijastaa muuten eikä siis ole polvihousut kuvasta huolimatta!


Lisää käsitöitä


Leikkimökin "suklaakakkua" ja "macaroneja" puuvillalangasta. Nämä ovat osin vielä vähän UFOja.


Terveiset kisuilta

 Saako tulla viereen?


 Kumpikaan ei vastaa, nukkuvat vaan. Taidan asettua tähän.


Väsyttää....
 Nojaan tuohon velipoikaan, ettei mummu vaan herää. Se kuitenkin murisee, jos huomaa.

 Nukkumatti tulee...


 
Oli tosi pehmeä nukkua veljen kylkeä vasten, mutta koska se kyllästy meihin tyttöihin, nukutaan sitten kahdestaan!Torkkujen jälkeen voi katsella hauskoja eläinvideoita


3 kommenttia:

 1. Noi leivonnaiset kelpais mullekin! Ei tulis "sunnuntaiolo". Kisuille rapsutuksia! Upeeta että toi ulkoilupuku on valmis, mutta: MILLÄ SÄ NYT SISUSTIT MAKKARIN???

  Sehko

  VastaaPoista
 2. Ah, miten herkulliset tarjoomukset!!
  Olen jo vuosia himoinnut pieniä, makeita töitä: ommellen, neuloen, virkaten. Edelleen vaan haaveen tasolla...

  VastaaPoista
 3. Kissojen terveiset tutkittu taas oikein tarkkaan :) Leikkimökin tarjoomuksetkin ihasteltu kaikesta muuta puhumattakaan.
  Aurinkoisia kevätkelejä toivotellen, Mare

  VastaaPoista