perjantai 12. huhtikuuta 2013

Olen kuullut, se on tulossa

Nyt se on jo pudottanut lumet valokatteelta. Katolla on vielä paksu kerros. Kompostin päällä ei. Piha on paikoin liukas tai upottava. Aamulla oli niin paljon sumua, että peltoaukeilla tie katosi näkymättömiin. Autokatoksen pohja näyttää edelleen jäähallin korvikkeelta. Päivisin on sulanut ja yöllä jäätynyt - paitsi viime yönä EI ollut enää pakkasta. Ehkä naapurikin saa autonsa ulos (renkaineen) sitten, kun palaa matkoiltaan. Kaikki neljä rengasta ovat nimitttäin kohtuullisen lujasti jäässä kiinni. Nyt näyttää lupaavalta, sillä päällimmäinen kerros on jo sulaa vettä!Mutta kevät on tulossa!
Näin uskomme. Taidanpa laittaa jo perunat kasvamaan muovikassiin!

3 kommenttia:

 1. Naapurissa krookukset ovat jo melkein kukassa, violetti näkyy komeasti ja kauas (omassa pihassa ei tietenkään mitään merkkejä...). Mutta ensi viikonloppuna saa varmaan jo kaivaa haravan esiin, ihanaa!!

  VastaaPoista
 2. Minä olen kevään odotuksessa laittanut taimia kasvamaan ehkä vähän liian aikaisin. Ovat jo sen verran isoja, että olen niiden kanssa pulassa ennen kuin saan ne ulos. Kunhan pysyisivät nyt hengissä:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tännekin se jo eenätti, kevät meinaan. Hyvää kannattaa odottaa.... Viime yönä ei pakkanen häirinnyt kevätpurojen virtauksia ja niinpä oli oma piha tänä aamuna hyvin, hyvin pehmyt.
  Mukavaa kevään edistymisen seuraamista!

  VastaaPoista