tiistai 1. tammikuuta 2013

Vertailun vuoksi sama polku n. 200 m:n matkalta vuoden vaihtuessa luvuiksi 2012 ja 2011. Joulukuun puolella olisi näyttänyt lähes samalta kuin kaksi vuotta sitten, ehkä lunta vielä hiukan enemmän. Tänään on sataa ropissut koko päivän. Toivottavasti ei huomenna näytä viime vuodelta!! Viime talveen on ainakin yksi asia voiton puolella. Olen hiihtänyt jo 100% enemmän kuin koko edellistalvena  - kahtena päivänä lenkin! Toivottavasti tämä talvi on edellistä parempi eli kissat terveinä ja flunssat ja poskiontelotulehdukset saisivat kiertää kaukaa mummulan!

       


Oikein mukavaa alkanutta vuotta kaikille lukijoille, niin tutuille kuin satunnaisillekin vierailijoille! Kiitokset myös saamistani  mukavista kommenteista.
3 kommenttia:

 1. Onnellisia päiviä sinulle tänä vuonna!

  VastaaPoista
 2. Kaikkea hyvää uudelle vuodelle.Ja kiitokset menneestä vuodesta.

  Täällä odotellaan latua tähän meidän lähelle.Sitten aloitellaan hiiihto oikein todella.Tänään satoi vettä koko päivän ja toiveissa on että saadaan hyvä latupohja.

  VastaaPoista
 3. Hyvää vuoden jatkoa niin sinulle kuin kissoillekin!

  Harmittaa, kun ei tule kuvattua tuttuja maisemia vuosittain. Viime vuoteen verrattuna täällä on lunta todella vähän. Metsissä ei paljon yhtään. Harmittaa siksi, että olen löytänyt hiihtoinnon ja ainut latu joka on hiihtokuntoinen on myös monen, monen muun käytössä ja niinpä siellä on joka kerta ruuhkaa. Odotan lunta ja että järviladut saataisiin kuntoon.

  VastaaPoista