maanantai 3. syyskuuta 2012

Toinen ihmetteli kuplia, toinen leikki 60-lukua?

Mitä tämä on? Näin näytti kisutyttö pohtivan, kun kupissa oli jotakin kummaa pirskahtelevaa eli ihan tavallista kivennäisvettä. Kivennäsivesipullo kiinnosti ensin kovasti kissamummua, mutta kuppiin kaadettuna erityisesti pikkuisen kiinostus heräsi. Ei kuitenkaan uskaltanut maistaa.

 


 


Samaan aikaan kuuntelin Heikki Harman "Pop eilen - toissapäivänä " ja ompelin kuunnelllessani toissapäivän tyyliin parit housut ja yhden paidan /mekon. Ompeluun kului jonkin verran mainittua ohjelmaa pitempi tovi ja viimeistelin ne vielä ompelemalla nappeja illalla Miss Marplen seurassa.


 Sininen 60- luvun tyylin kangas löytyi viikko sitten kangaskaupasta Lempäälän suunnalta ja kukkahousut ovat maanneet valmiiksi leikattuina kangaslaatikossa ainakin kymmenen vuotta! Parempi myöhään kuin... ja ihan sopivat tuli!  Kukkahousuista.
En jaksanut edes sovittaa. Hyi hyi, huolimatonta!
Toivottavasti eivät hajoa ensimmäisessä pesussa silkkaa vanhuuttaan. Sinisten kanssa sitten kävikin niin, että housut jatkoivat matkaa sirokinttuisemman siskon vaatekaappiin. Olivat minulle vähän turhankin "istuvat"!! Kuvassa näyttävät oudon lyhyiltä ja leveiltä. 
Kankaasta tuli mieleen äidin ompelemat farkut ja pusakat silloin lapsuuden 60-luvulla. Materiaalia kutsuttiin Lappi-satiiniksi ja se tuntui aivan samalta kuin tuo sininen kangas, tosin ilman nykylisuketta, elastaania.
 


2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana kukkakangas housuissa!!

    VastaaPoista
  2. Joo, tykkään myös nykyään. Lojuivat leikattuina monta vuotta kaapissa, kun ei jostain syystä kai miellyttänytkään silloin! Tosi mukavat myös päällä, kiitos joustavan elastaanin.

    VastaaPoista