maanantai 23. heinäkuuta 2012

Viikonloppuna kävi kesä

Kissat nauttivat terassilla auringon lämmöstä, mummu mustikkametsän antimista! Ei tosin yhtäaikaa. Kissat ulkoilevat tarkassa valvonnassa.

  Nuoriso kylki kyljessä. Huom! Pikkuneidin pupuhaalarit eli kanin valjaat (ainoat, joista tuo luikero ei tullut läpi).
Mummukissa lekottelee myös hiukan keskemmällä terassia.
Mustikoita oli/on järkyttävät määrät ihan lähimetsässä. Osa on nyt kerätty pois. Lisää haetaan varmasti kun kesä tulee takaisin.

 Muutama kanelikeksi, mansikkatilalta poimittuja mansikoita, niitä mustikoita ja liikaa vatkattua kermaa. Mutta hyvältä maistui!Seuraavan aamun viritys. Oman pihan pikkumansikoita mustikoiden seassa ja kreikkalaista jugurttia vaniljalla ja sokerilla terästettynä. Mikä ihme on, kun ei paino putoa?

 


Tänään onkin sitten paleltu. Vettä satanut ja lämpötila pihalla kivunnut huimaan 14 asteeseen!

Hyvä ilma ommella ja huoltaa aivojaan.

Liivihame. NYT tätä kangasta ei enää taida löytyä kaapista. Siitä on ommeltu ainakin puutarhakalusteisiin päälliset, sermin verhot sekä jokunen laukku. Alunperin kankaan ostin aikeissani päällystää sillä nojatuolit, jotka sittemmin myin uudelleen verhoilematta. Napakkaa puuvillaa moneen käyttöön.

Tässä:

Vaate vinksottaa epämääräiseti tuolilla, mutta näin siinä näkyy vetoketju, jolla sen saa toisesta sivusaumasta täysin auki / halki. Helppo heittää päälle! "Tilkkutyö".Kaapista löytyi pala vaaleaa farkkukangasta. Niin pieni pala, että lyhyidenkin housujen kokoamiseen tarvittiin toinen, vielä pienempi pala pellavaa.


Nyt istun villasukat jalassa ja odotan kesän palaavan!

1 kommentti:

  1. Ihania nautiskelevia kissoja! Eikä herkuissakaan ole valittamista. Marjat parhaimmillaan!
    Kiva mekko ja housut. Minulla niin saumuri kuin ompelukonekin kaipaisivat perusteellistä huoltoa. Silloin kun lapset olivat pieniä ja nuoria tuli ommeltua paljonkin. Nyt ovat koneet jääneet tyystin kaapin perukoille.

    VastaaPoista