sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Pakkasta, pakkasta, pakkasta riittää...

Tänään ikääntyneet lähtivät muutaman tunnin happihyppelylle (ulkovarastoon).

Ryhmään kuuluivat kaikki vanhat puulastutäytteiset karvakamut ja Tiro. Tiro on musta yli 50-vuotias lammasturkiksesta tehty koira vasemmassa reunassa. Sen sisukset lienevät jotakin "trasselia", kovaksi täytetty, vaan ei karkeaa kuten lastu. 
Mukana ovat isot puolannallet, pari saksalaista käsinukkea, kettu ja kissa (liekö ihan Steiffia, kuten majavakin, korvanappi puuttuu), kiinalainen pikkunalle, ilmeisesti Teddy Hermannin kauris ja harmahtava nalle, jonka alkuperästä ei nalletietäjä-myyjäkään aikanaan ollut varma.
Pari tuntia pakkasessa tekee tehtävänsä, jos joku "ötiäinen" on päässyt muuttamaan turkkiin tai sisuksiin. 

Pihalle en voinut heitä viedä, koska.......



meidän pihalla ulkoilee !!!!!! jonkun valopään kissa. 
Myös lähes parinkymmenen asteen pakkasessa. Ja tällaista jälkeä löytyi eilen oven pielestä!
Samainen kissahan terrorisoi meitä ennen pakkasia ilmestymällä takapihallemme noin puolen yön aikaan saaden omat kissamme sisällä hermostumaan täysin. Vieras kissa mourusi pihalla ja loikki ikkunaan jättäen kuraisia jälkiään.



Kissa ei ole kenenkään lähinaapurin, vaan tulee nähtävästi viereiseltä asuntoalueelta saakka (näin eilen illalla lenkiltä tullessani juuri samannäköisen reippailevan tarmokaasti sinnepäin). Omistajan kun tietäisi, voisi antaa siivoustehtävät hänelle). Nyt on kaikki mahdolliset kissankarkotteet käytössä, seuraavaksi tehtäväksi jää napata kissa kiinni ja toimittaa löytöeläintaloon. Jonkin verran ottaa aivoon tuollaiset kissan omistajat! Yleensäkään en voi ymmärtää, että kaupunkialueella pidetään kissoja irrallaan ja vielä vähemmän, että se tapahtuu näillä pakkasilla!




Jotakin kivaakin on luvassa. Siskolta tuli juuri viesti, että läheisellä järvellä on 25 cm jäätä ja retkiluistelurata aurattu!!! Lisäksi aurauslumesta on tehty jäälle oiva pohja hiihtoladulle! Ihanaa!! Tosin vasta keskiviikkona työvuorot antaisivat mahdollisuuden päästä jäälle valoisaan aikaan. Ehkä jaksan odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti