torstai 23. huhtikuuta 2015

Hyvää ja huonoa tuulta

Tänään oli varsin tuulinen päivä. En tiedä oliko hyvää vai huonoa tuulta, mutta ainakin se oli repinyt työpaikan vieressä vanhan koivun halki. Suuri haara oli romahtanut irti. Onneksi meidän pihakuuset ovat edelleen paikallaan, juuret maan alla ja latva kohti taivasta. Roskaa oli niistäkin irronnut. Ovet ja ikkunat ovat toimineet varsinaisina kukkopilleinä ulvoen tauotta koko päivän.

Onneksi lähdin tänään autolla töihin. Olisin ehkä edelleen paluumatkalla töistä kotiin. Eilen aamulla polkaisin sinne tuon vajaan parikymmentä kilometriä aamulla hyvällä säällä, mutta paluumatka illansuussa olikin sitten hidasta ja hikistä puuhaa. Vastatuuli oli melkoinen. Välillä tuntui, että konttaamallakin olisi edennyt nopeammin. Normaalin kolmen vartin matkaan sain tuhrattua toista tuntia. Huh! Tänään tuuli oli vielä voimakkaampi.


Hyvää tuulta saa sitten ainakin näiltäja kesää odottamaan valmistuneista mekoista, jotka ompelin edellisessä postauksessa esiteltyjen vetoketjujen ympärille.Violetti-valkoista puuvillapikeetä.
Kangaspala oli niin reilun kokoinen, että syntyi vielä hihaton malli kaverille kans! Kangaskaupan italialaista  paitakangasta palalaatikosta.


Elastaanilla maustettua puuvillaa. 

Odotellaan kesää!

2 kommenttia:

 1. Mikä siinä onkin, että aina on vastatuuli =D Menitpä mihin suuntaan hyvänsä, niin tuuli on kerennyt kääntyä ja taas tuulee vastaan, tai ainakin on ylämäkeä =) Minä kun kuljen pyörällä kesät talvet.
  Kauniita mekkoja , varsinkin tämä alempi on minun mieleeni ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman huomion olen tehnyt. Tosi harvoin on myötätuuli fillaroidessa vai ajellaanko me tuulta nopeammin, joten myötätuulikin tuntuu puhaltavan vastaan ��! Minä en talvikelissä uskalla pyöräillä töihin asti, kevyenliikenteen väylä puuttuu suurimmalta osalta matkaa ja joudun ajamaan samaa reittiä kuin suurelle rekkaterminaalialueelle kulkijat. Vähän nuo nykyrekat pelottaa kesälläkin!
   Minustakin alemman mekon kangas on tosi kaunis. Kiitos kommentistasi!

   Poista