sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Aurinko, suksien suihketta ja vieraita pihallaMahtava aurinkoinen päivä. Aamulla herätys, kun pentunen narskutti hampaillaan makuuhuoneessa koukussa riippuvia helmiäni. Onneksi ei saanut lankaa poikki!

Jo aamusta näytti, että säätiedotus olisi tänään oikeassa. Aurinkoa luvassa.
Lähdin heti aamusta katsomaan, millaisessa kunnossa lähiladut ovat. Ennen yhdeksää lähdettyäni sain hiihdellä aika rauhassa, puoleen tuntiin en nähnyt ainuttakaan ihmistä, vain muutamia oravia ja sirkuttavia lintuja. Pellolla olivat ladut kohtalaisessa kunnossa, metsässä tosi roskaiset, jäiset ja niin vähän lunta.

Mikä kumma siinä muuten on, että jalankulkijoiden pitää polkea sekin vähä lumi kuopille? Näiltä tienoilta kun ei lenkkeilyyn sopivista reiteistä ole pulaa. Löytyy kevyen liikenteen väylää ja hyvin tallattuja metsäpolkuja. Mutta ladulle tai luistelu-uralle on päästävä - myös se koira pissattamaan. En ymmärrä muuksi kuin kiusanteoksi. Näin vähälumisena talvena se harmittaa erityisen paljon.

Hän hiihteli vain pihassa. Repussa oli kuitenkin vähän evästä.

Päivällä Rouva Fasaani käväisi tarkistamassa lintulaudan tilanteen.


Tällä kertaa yksin.Herra Fasaani oli vieraillut edellisenä päivänä.
Tänään ei näkynyt.
Päivä on pidentynyt jo huomattavan paljon. Tammikuun alussa aurinko nousi 9.34 ja painui horisonttiin 15.17. Tänään vastaavat ajat olivat 8.05 ja 17.08. Eron tosiaan huomaa! Ja valoisa aikahan alkaa jo vähän aikaisemmin kestäen myös vähän pitempään.
Vastaava aika kalenterissa eteenpäin ja auringon nousu- ja laskuajat ovat 6.06 ja 18.51!  Ehkä katsoin oikein? Jippii!!Sain perjantaina paketin.

Toivottavasti tähän ei kissankynnet uppoa!


Mukavaa alkavaa viikkoa toivottaa myös


atk-tuki!

4 kommenttia:

 1. En meinannut heti huomata tuota atk-tukea, kun oli niin ovelasti piilossa, mutta kylläpä onkin mainio kuva! Odotan innolla myös kommentteja Pyyterön touhuilusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Atk- tuki on näkymätön apu, jonka tarvittaessa !!!!!! voi kutsua apuun. Ei vaan oikeasti pyrkii auttamaan juuri silloin, kun apua vähiten tarvittaisiin.
   Pyyterö otettiin innolla vastaan ja hänelle rakennettiin kilvan avaruusaluksia (liittyi sen hetkiseen eskariteemaan).
   Kommenttina tuli myös: "Nyt ei puutu kuin kaksi kaveria enää!" Tais tulla vähän paineita opelle.....

   Poista
 2. Your Computer Assistant looks very helpful! I hope that your new sofa survives any attention from cats!

  Helenxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He looks really! Unfortunately he tries help mostly when I don't need it at all ;)
   I also hope that the new sofa will be tidy for a long time.

   Poista