torstai 6. heinäkuuta 2017

Sataa, tuulee, paleltaa...

Onpa ollut merkillisen viileä kesä. Välillä päivä, kaksi lämpimämpää, joskaan mistään helteistä ei voi puhua. Tuulee, sataa ja lämpötila keikkuu juuri ja juuri 10 celsiuksen yläpuolella.Ensimmäinen lomaviikko menossa. Kesäteatterilippuja hankittu ja villapaidat ja toppatakit etsitty valmiiksi. Eipä ole rannalle kaivattu!

Lauantaina vietettiin äidin/mummun/isomummun syntymäpäiviä yllätysjuhlimalla siskon pihalla. Sattui oikein mukavan lämmin sää. Kerrankin!


Pionit aloittivat sopivasti kukinnan juuri samaan aikaan. Saatiin maljakkoon ihanan tuoksuiset kukat. Riesaruusut aloittavat kukintaansa, samoin köynnösruusu. Tiklit ovat palanneet tänäkin kesänä ruokailemaan vuorikaunokin kukkiin. Eipä näy kuvassa kuitenkaan!
Piha on täysin villiintynyt. Viime kesä meni olkapää paketissa ja osallistuminen pihahommiin oli erittäin harvinaista. Lumeton, osin kylmä talvi verotti aiemmin tehtyjä istutuksia. Nyt pihalta on löytynyt ties mitä sinne oma-aloitteisesti muuttaneita kasveja. Tuo vuorikaunokki on myös itse valinnut pihamme kasvualustakseen. Tosin jo pari kesää sitten. Nyt löytyy sen sukua jo joka nurkalta!


Piharuukussa kukkii hautausmaalta pelastetut. Jälleen kerran.

Kissat viihtyvät sekä sisällä että valjaissa ulkona , Nyt voi niissä kävelläkin alun ryömimisen sijaan.

Ja sisällä tietysti lempipaikka on PAHVILAATIKKO!


Joko iso ja tilava


tai pienempi, hiukan ahdas. 

Olin nostanut pahvipakkaukset keräysastiaan viemistä varten pinoon pöydälle, kun näppärä poikakissa järjesti itselleen lepopaikan. Olisinpa nähnyt, miten laatikko siirrettiin tuosta pinon päältä!

Kissan alla on meidän uusi ruokapöytä!


Kesän lämpenemistä edelleen odotellaan!


Varmasti näillekin se sopisi?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti