sunnuntai 25. elokuuta 2013

Pyöräilykesästä syksyä kohti

Uudet verhot pyöräilykesän kunniaksi!

Pyöräverhot ja linssilude
Olemme muutaman työkaverin kanssa ottaneet keväällä työnantajan haasteen vastaan ja osallistuneet "Kilometrikisa 2013":n. Tällä hetkellä poljettuja kilometrejä on kesän aikana kertynyt 1648. Kisa päättyy syyskuun 22. päivä, joten eipä taida kakstonnia mennä rikki. Työmatkoistahan nuo kilometrit ovat 2-4 päivänä viikossa enimmäkseen kertyneet ja nyt aikaiset aamut alkavat olla jo pimenemään päin. Katuvalotkaan eivät koko matkaa kata (taitaa olla viitisen kilsaa ihan pimeetä maantietä!), joten katsotaan, miten käy?
Mukavaa on ollut kesän ajella pitkin maaseutua. Vastaan on tullut tai muuten näkynyt lähietäisyydeltä useita rusakoita, muutamia peuroja, kurkia, joutsenia, palokärkiä...tavallisimpien varisten, pulujen ja räksien ym. lisäksi. Eipä olisi autosta noita kaikkia edes huomannut! Ehkä tiellä koikkelehtivat peurat sentään. Ja ilahduttavan paljon muita työmatkapyöräilijöitä myös!

Syksyn tullen voi sitten vetäistä päälleen pehmeän flanellimekon. Olisihan tästä kankaasta voinut yöpaidankin tehdä, mutta ajattelin tätä pitää kuitenkin enemmän päiväsaikaan.

Oho! Silittäminen unohtui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti