sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tervetuloa valkoinen talvi ja joulukuu

On pyryttänyt. Ja pakkastakin aamulla reippaasti yli 10! Melkein paistoi aurinkokin. Ihanan valoisaa!

Talvi!

Amaryllis kukkii ja kissa hymyilee(?)Pop eilen - toissapäivänä viihdytti (taas) aamun askertelutuokiolla, kun oikeasti olisi pitänyt siivota muuan laatikko.  Tikrulle kiitokset vinkistä ja linkistä! Tämä oli hauskaa! Kirjakerhon kalentereita vuodelta 1996 ja  2003 uusiokäytettiin.


Sen laatikon siivosi = tyhjensi sisällön roskikseen poika. Sisältö oli useita kymmeniä VHS - kasetteja. Olisihan noista joku ahkera paukutellut kangaspuissa pätkän kangasta, vaan en minä. Kaatopaikalle lähtivät ja pahvikannet kierrätykseen.

3 kommenttia:

 1. Täälläkin pyryttää.Ihana maisema tulee.

  Onpas sinulla jo kauniisti amaryllis kukassa.Minulla on vasta pienellä nupulla.Niin ovat kauniit sekä kisu että kukka ikkunalla.

  Hauska tähtönen.Pitääpäs kurkata vinkki.

  Meillä on myös hirrrveesti noita vhs kasetteja.Pitäis tehdä sama temppu,roskiin vaan.Lastenfilmejä niissä suurin osa on,tuskinpa enään edes lastenlapset jos niitä joskus on,niitä katselee.

  VastaaPoista
 2. Kiitos linkkiopastuksesta. Aikamoinen homma saada tähtipalloja aikaiseksi. Katsoin koko tallenteen. Vähän jäi mietityttämään josko uskaltaisi, mutta toistaiseksi jäi kyllä vain mahdollisuuksien osastolle hautumaan.

  Hieno amaryllis! Ja viehkot kisut myös.

  VastaaPoista
 3. Etsin kirjahyllystä huonon kirjan. Eli ei oman maun mukaisen ja uhrasin sen sivuja lisäksi tähtiin... ajatus oli nostaa noita roikkumaan pitkin kattoja jouluksi, mutta näyttävät aika hauskoilta ihan "jaloillaankin". Saas nähdä mihin ja miten..

  VastaaPoista