lauantai 29. joulukuuta 2012

Lomapäivinä askarrellen

Jo ennen joulua askartelin lähimmille työkavereille kolmiulotteiset kortit. Tuli tehtyä tähtiä hmmm... aika monta. Pussitin kultaspraylla käsitellyt pienet tähdet kiinnitettyäni niihin jouluisen rusetin. Ja  kuva on taas varsin epätarkka!


Joululomalla tartuin sukkapuikkoihin ja käytin villatakin loppulangat.


Näihin riitti hyvin.


Sukkiinkin sain vielä varret!

Pikku pöllöihin idea tästä lehdestä. Sukkapöllöt ovat vielä vailla silmiä.


Tässä vielä jouluaaton "kuva-arvoitus". Lähihistoria toistaa itseään näköjään. Voi hitto! 
Enpä taida viitsiä aloittaa uutta matsia tupperin kanssa, kun edellinen kesti juuri kuukausikaupalla ja oli kaikkea muuta kuin miellyttävää. 


Toivottelen täältä puikkojen kilinästä kuitenkin mukavia "vanhan vuoden"  loppupäiviä !


perjantai 21. joulukuuta 2012

Joululoma häämöttää

Käväisenpä töissä tänään vielä muutaman tunnin ajan ja sitten alkaa joululoma :)
Tämä lainalasten kalenteritonttu on jo viilettänyt Korvatunturille järjestettyään mukavia seikkailunpoikasia lapsille ennen sitä.

Tässä puolimetrinen tonttu poseerasi ennen poron pulkkaan astumistaan. Vai millä lie matkustanut?Tonttu koki "pikasynnytyksen" marraskuun lopussa, eikä siksi oikein kestä lähempää tarkastelua. 
Paperimassapää jäi "silittelemättä" ennen maalausta, joten tonttuparka näyttää tosi vaikean aknen sairastaneelta. Vai onkohan vain ikää jo niin paljon?


Vartalon täytin puulastulla, sillä koirankopin kuivikkeella, ja se olikin onnekas sattuma. Tontun saa näin muokkailtua mukavasti eri asentoihin. 

Hyvää viikonloppua!

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tervetuloa valkoinen talvi ja joulukuu

On pyryttänyt. Ja pakkastakin aamulla reippaasti yli 10! Melkein paistoi aurinkokin. Ihanan valoisaa!

Talvi!

Amaryllis kukkii ja kissa hymyilee(?)Pop eilen - toissapäivänä viihdytti (taas) aamun askertelutuokiolla, kun oikeasti olisi pitänyt siivota muuan laatikko.  Tikrulle kiitokset vinkistä ja linkistä! Tämä oli hauskaa! Kirjakerhon kalentereita vuodelta 1996 ja  2003 uusiokäytettiin.


Sen laatikon siivosi = tyhjensi sisällön roskikseen poika. Sisältö oli useita kymmeniä VHS - kasetteja. Olisihan noista joku ahkera paukutellut kangaspuissa pätkän kangasta, vaan en minä. Kaatopaikalle lähtivät ja pahvikannet kierrätykseen.