sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Vihdoinkin täällä


Lopulta täällä. Toimitettiin kotiin torstaina reilun kolmen kuukauden päästä siitä kun kun kaikki alkoi. Ikävän väännön jälkeen löytyi kuin löytyikin uusi kaukalo. Väri on aika rälee, mutta menköön nyt joulun kunniaksi, vai mitä?
Onko niin, että vasta kuluttajaviranomaisiin yhteydenotolla "pelottelu" saa aikaan toivottua toimintaa?  Ne vaihtoehdot, joita alkuun tarjottiin, eivät mitenkään mielestäni vastanneet tämän epäsuosiooni joutuneen firman hävittämää omaisuuttani.
Loppu hyvin, kaikki hyvin tällä erää.
Sen sijaan taloyhtiömme oviremontin puinti jatkuu ja on saanut jo vallan merkillisä piirteitä mm. isännöitsijämme taholta. Katsotaan mitä seuraa.... Vähän on ahdasta takaovesta kulku sopurilla.

Tämä pitäisi olla myös se 2. uloskäynti pelastussuunnitelman mukaan. Kerron sitten miten ongelma ratkeaa, kun siihen päästään. Muuten saattaa käydä niin, että "myydään tilava, hyväkuntonen rivarikolmio, jossa mm. uskomattoman suuri ja viihtyisä piha-alue".  Kuvia aikaisemmista postauksista ja mummulan sivuilta.

lauantai 10. marraskuuta 2012

Viimeisin tulokas

Tässä kaveri, joka on asunut lainalasten luona synnyttyään siellä viime nallepäivän alla eli 26.10.2012. Nimekseen nalletyttö sai Kukka.
Nallehan syntyi siten, että eräänä päivänä lapsille oli saapunut kummallinen pikkuinen "karvalakki", villakankainen pussi, josta myöhemmin muodostui nallen pullea massu. Seuraavana päivänä massuun oli ilmestynyt pari takatassuja, sitten etutassut ja lopuksi pää. Samalla massukin oli täyttynyt puulastulla ja nalle pääsi esittämään lapsille nukke- tai oikeastaan nalleteatteri näytelmää.Ja kukapa se siellä taustalla kurkistaa. Nuorimmainen kissamme, jolle maistuu...


... joulutorttu, muovailuvaha, hernekeitto, maitokahvi, ananasmehu (sen tosin oksensi hetken päästä) jne.
 (valitan kuvien huonoa tasoa, se nokialaisressukka ollut taas asialla)

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kiitos tunnustuksesta!
 
 Lokakuun lopussa sain tämän aurinkoisen kukan tunnustuksineen satunNaisen Paulalta, kiitos!
 
 
Tunnustuksen saanut vastaa 7 kysymykseen ja jakaa tunnustuksen eteenpäin.
 
 
Lempinumero:
oikea lottorivi
 
 
Alkoholiton suosikkijuoma:
karpalo-kerma rooibos on hyvää, mutta määrällisesti kahvia menee eniten, kai se on sitten kahvi
 
 
Lempieläin:
Kissa? niitä on kolme kotona vaikka kyllä lammaskin olisi mukava
suosikki on kuitenkin kettu, nyt ja aina :)
 
 
Facebook vai Twitter:
Facebookissa on tili, hyvinkin käyttämättä, ei oo mun juttu
 
 
Intohimoni:
Milloin mikäkin, liitttyy tavallisesti käsitöihin. Tosin toivoisin sen olevan nykyäänkin lenkkeily!
 
 
Suosikkiviikonpäivä:
Lauantai
 
 
Suosikkikukka:
  oranssi gerbera ja sen ohessa sitten kaikki muutkin


Tunnustuksen luonteeseen kuuluu jakaa sitä eteenpäin, joten ole hyvä!


ja kaikki muut halukkaat!


torstai 1. marraskuuta 2012

Uudet ovet!

Siinä se on! Kaunis uusi ulko-ovi. Tässä vielä lattialista ja oven päällä oleva listakin paikallaan. No lattialista irtosi tiistaiaamuna (ovi asennettiin maanantaina). Oven yläpuolinen lista oli pudonnut viime yönä. Onneksi ei kenenkään päähän päiväaikana. Mutta ei tässä vielä kaikki - tai ei siis ollenkaan se olennainen juttu, miksi asennukset yhtiössämme keskeytettiin.
Ovet pamautettiin varsinaisella "pika-asennuksella" jättämällä entiset karmit paikalleen ja linttaamalla uudet vanhojen sisälle sillä seurauksella, että uusi ovi on  toistakymmentä senttiä kapeampi kuin edellinen. Vanhat karmit pullistelevat näkyviin, sillä uudet ovat myös senttikaupalla litteämmät kuin vanhat. Reippaasti alle 80 cm siis. Kynnykselläkin on nyt korkeutta liki 10 cm. Aitomiseksi menee. Kulkuluukku.

No nyt olemme mm. tyytyväisiä entisiin huonekaluihin, sillä esim. sohva ei mahdu ovesta ulos eikä edes keväällä ostettu uusi nojatuolikaan. Muuttoakaan ei siis kannata edes harkita.
Pelastuslaitoskaan ei paareineen taida mahtua sisälle - toivottavasti ei tarvitsekaan. Mutta... Taitaa kaikkien osakkaiden huumorintaju olla tässä vaiheessa aika vähissä. Asia käsitellään uudelleen, koemme tällä hetkellä joutuneemme ns. silmään pissityksi! Harmittaa niin, ettei sanotuksi saa. Joten olen hiljaa ja kiukuttelen yhdessä naapureiden kanssa. Edelleen.
Saako tällasta tehdä?